Behind.. the cameraop het wad

Achter iedere opname gaat een avontuur schuil,

Voor dag en dauw onderweg…de Natuur zien en horen ontwaken…de eerste zonnestralen voelen…de kleuren van de dag beleven…turen naar…je vooral niet bewegen als je ineens oog in oog staat met…buikschuivend over moeder Aarde, gewoon onderweg even stoppen waar kan om net dat…het onverwachte…elementen van de natuur, zon, regen, kou, warmte, wind…het hoort er allemaal bij…Geduld en vooral…Genieten.

Zo heeft ieder seizoen haar charme wat fascineert en elke dag anders is.

Geïnspireerd door mijn Roots, de Natuur en Fotografen groeide de hobbyfotografie en mijn passie in 2009. Na een theoretische basiscursus in 2010 volgden een paar workshops in de natuur. Ook volgden er  prachtige avonturen met anderen met dezelfde passie  en kan er wel een boek over schrijven en wie weet komt dat ooit nog eens…
Leren van elkaar en van de natuur…door in de natuur te zijn…te ontdekken…telkens weer wat nieuws onderweg tegenkomen te kunnen vangen in
het licht van de lens is een uitdaging en genieten en ik ben nog lang niet uitgeleerd, reizen maken in de toekomst en de wereld te ontdekken… stapje voor stapje.

Ik hoop dat je met veel plezier geniet van de keuze uit de fotomomenten die ik heb vastgelegd en regelmatig update, ook geïnspireerd raakt en nog eens terugkomt om de avonturen te volgen.

Still on my way…
Written by me, Frensis
December 2013 © Dilightfull

Picture made by Willy Thanks! Januari 2014