HelgolandMei 2014

Mijn eerste fotoworkshop reis naar het prachtige Helgoland, een om nooit te vergeten!!

Met  zonnige en bewolkte dagen met wind en een ietsje regen,  veel uitdagingen en mogelijkheden , om op verschillende momenten de Jan van Genten op het Duitse eiland Helgoland en de zeehonden en robben te kunnen fotograferen op het nabijgelegen Dune. Een prachtige fotoworkshopreis met medefotografieliefhebbers en fantastisch georganiseerd,  door natuurliefhebber en professioneel fotografe Loulou Beavers.

In de workshop had ik een wens.. een high-key opname te gaan maken … en daar ook een aantal foto’s van bijgevoegd in het album.

Dankjewel Loulou  voor de prachtige leerzame creatieve en supergezellige fotoworkshopreis  en hoop nog veel van jouw te gaan leren!!!

 High-Key oefening..

New Album Wave after Wave… 

 Wave after Wave

Februari 2014

Een dagje oefenen met filters op de groothoeklens en heel even met de macrolens , waar zon, zee en strand elkaar ontmoeten…een album wat zeker nog verder gevuld gaat worden dit jaar..

Frensis Dilightfull-9312

New album WellnessBigger View…

Januari 2014

De rust en de ruimte op het Wad ..  de eerste oefenstappen met een groothoeklens gemaakt  van een heuse Wellnessdag aan de Waddenzee in het album Wellnes staan de eerste oefeningen nog zonder filters dus nog meer reden om eens terug te gaan… Frensis Dilightfull8545

“Less is more”Januari 2014

“Less is more”

Het nieuwe jaar is  inmiddels begonnen terwijl ik dit schrijf.

Met alle kennis in mijn rugzak wil ik dit jaar de uitdaging aangaan meer creativiteit uit die momenten van de natuur te halen en het avontuur in de fotografie aangaan van “Less is more”. Dat betekent nog meer werken aan de compositie, vanuit andere perspectieven fotograferen, groeien in mijn eigen stijl en nog meer het mooie natuurlijke licht te vangen en dit brengt me gelijk bij mijn eerste blog

Een nieuw album Colors of the Sky

Vorig jaar onderweg naar huis en zag ik een prachtige lucht, tijd om een plek te zoeken op een mooie locatie was er niet ..

Vaak blijf ik dan staan geniet ervan en droom een beetje weg .. mooie creaties en kleuren komen voorbij om vast te leggen als herinnering.. zo is het idee ontstaan om een serie te gaan maken van alleen luchten , mooie momentjes om even bij stil te staan …

Frensis Dilightfull4075-2